Support nodig?
Ons kassasysteem kan gekoppeld worden met een RFID Reader voor diverse klantenpassystemen. • Klantenbetaalpas • Klantenspaarpas (loyalty) • Kortingspassen • Cadeaupassen/bonnen

Klantenbetaalpas:

Hiermee kunnen uw klanten/gasten een bedrag op hun klantenpas storten om daarmee later te kunnen betalen. Hierdoor beschikt u direct over een stuk Cashflow. U kunt zelf per pas inregelen of een gast onder een bepaald bedrag limiet mag komen. Op een éénvoudige manier kan de klant zijn saldo via de kassa weer aanvullen. Klantenbetaalpas kunnen ook in een speciaal ontwerp bedrukt worden.

 

Klantenspaarpas (loyalty):

De klantenspaarpas of loyalty card is doorgaans persoonsgebonden. Het saldo op de spaarpas wordt in bedragen weergegeven.

Met dit spaarsysteem kunnen uw klanten/gasten bedragen sparen die bij het bereiken van voldoende saldo weer ingeleverd kunnen worden bij de daarop eerst volgende bestelling. Bij elke bestellingen die wordt doorgevoerd toont het systeem aan voor hoeveel er al gespaard is.

 

Kortingspassen:

Hiermee kunt u per pas een vast bedrag inregelen en deze passen dan uitgeven aan uw klanten/gasten. De klanten/ gasten kunnen deze dan gebruiken en inleveren bij eerst volgende betaling.

 

Cadeaubonnen (passen):

Dit zijn Waardebonnen die klanten/ gasten bij u kunnen kopen en deze cadeaubonnen (Waardebonnen) kunnen dan als een waardig betaalmiddel worden ingeleverd.

De cadeaupas vertegenwoordigt altijd een waarde in bedragen. Bij uitgifte kunt u de cadeaupas opwaarderen. Wanneer de cadeaupas verzilverd wordt, kunt u deze weer opwaarderen en heruitgeven. Cadeaupassen kunnen ook in een speciaal ontwerp bedrukt worden.

wij zijn trotse partner van