Support nodig?
Ideale koppeling tussen kassa en Twinfield
Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiƫnte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor.

Twinfield wordt geroemd door zowel Gartner als IDC. Online boekhouden van Twinfield is beschikbaar tegen een flexibel abonnementstarief per maand. Twinfield API connectie maken De API van Twinfield is, net als het pakket zelf, fors en solide. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin. Dit maakt Twinfield dan ook een hele prettige partij voor organisaties die meer willen. Grotere organisaties hebben vaak verschillende platforms en omgevingen draaien die allemaal data vergaren en met elkaar moeten delen. Je wilt natuurlijk dat je Twinfield dan altijd up-to-date is met je laatste klantgegevens uit je eigen backoffice en dat eventuele facturen vanuit de webshop altijd ook gelijk in Twinfield geboekt worden. Koppelen API Twinfield Wij helpen bedrijven meer te halen uit hun Twinfield door de API slim te benutten.

Dit pakket omvat een brede hoeveelheid datasets en mogelijkheden en deze zijn nagenoeg allemaal via de API beschikbaar gesteld. Hierdoor is het mogelijk op zeer breed niveau met je data uit Twinfield aan de slag te gaan. Wil jij een keer met ons brainstormen hoe de Twinfield API voor jouw bedrijf besparingen kan opleveren? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

wij zijn trotse partner van